Behandelingen

Tatoeage Verwijderen

Picoway Laser

De Picoway laser maakt gebruik van de nieuwste technologie voor een optimale behandeling.

De Picoway Laser geeft een puls af die op het hele vlak gelijkmatig is. Tijdens de absorptie van het laserlicht door de tattoo inkt wordt de lichtenergie omgezet in warmte. Het materiaal waaruit de inkt is opgebouwd, zet door de warmte uit. Wanneer er een grote hoeveelheid lichtenergie op de tatoeage inkt wordt geschoten, in een zeer korte tijd, krijgt het materiaal geen kans meer om uit te zetten. Het opwarmen gaat zo snel dat dit materiaal zal exploderen en vergruizen. Tijdens dit proces ontstaat er door de verbranding van de opperhuid een tijdelijke witte verkleuring. Dit noemen we laser-snow en dit verdwijnt binnen 15 a 30 minuten. De uiteengevallen minuscule inktdeeltjes die heel fijn zijn gemaakt worden veel makkelijker door het lichaam (lymfeklieren) afgevoerd. Na de tatoeage verwijderen behandeling treedt lichte roodheid en zwelling op. Om dit proces sneller te laten verminderen mag u uw huid koelen. Tijdens het gehele behandeltraject dient u de huid goed te beschermen tegen uv-straling: gebruik een goede crème met een minimale beschermingsfactor 30.


Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Voor uw tatoeage te verwijderen heeft u gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Na een behandeling heeft het lichaam tijd nodig om de vergruisde inktdeeltjes af te voeren. De behandelingen worden iedere 6 tot 10 weken uitgevoerd zodat er genoeg rust tussen de behandelende periode zit.

Het aantal tatoeage verwijderen behandelingen en het resultaat van uw tatoeage verwijderen is afhankelijk van een aantal factoren, te weten:

 • Het type tatoeage
 • De diepte en de ouderdom van de tatoeage
 • De gebruikte inktsoort
 • De kleuren
 • De gevoeligheid van de huid en de plaats van de tatoeage
 • De aanwezigheid van meerder tatoeages over elkaar
 • Het persoonlijk afweersysteem

Na de behandeling

Na de behandeling dient de huid 48 uur droog te blijven, ook geen sauna bezoek. Minimaal 2-4 weken uit de zon blijven (ook geen zonnebank). Geen make-up op de behandelde huid aanbrengen. 3-5 keer per dag affusine op de huid aanbregen.

Na de behandeling is de behandelde huid rood en gezwollen, dit verdwijnt binnen 3 dagen. Soms ontstaan er blaren en/of bruine pigmentvlekjes. Ook deze verdwijnen weer vanzelf. De blaren vormen een korstje dat er na ongeveer 8 dagen vanaf valt. De pigmentvlekjes trekken na 2 tot 4 maanden weg.

Na 6 tot 10 weken kunt u terug komen voor een nieuwe behandeling

Cavitatie + RF

Beauty Switch maakt gebruik van de nieuwste apparatuur

De Cavitatie + RF behandeling zorgt voor:

 • Het verstevigen en verstrakken van de huid
 • Verwijderen van cellulitis
 • Verwijderen van lokale vetophopingen
 • Plaatselijke afslanking

Hoe werkt Cavitatie:

Cavitatie is, net als liposuctie, een manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. Maar de behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen verlaten op natuurlijke wijze het lichaam (via de nieren en de lever). De behandeling is speciaal gericht op kleine lokale zones waar vet moeilijk verdwijnt. Omdat het lichaam in staat moet zijn het vrijgekomen vet te verwerken, kunnen per behandeling slechts een beperkt aantal kleine zones worden behandeld.

De resultaten zijn uitstekend bij cellulitis en lokale vetophopingen. Je krijgt op de plaatsen waar jij het wilt het gewenste silhouet. Na de eerste behandeling kan er tot drie centimeter omtrek vermindering plaatsvinden. Met één behandeling per week zie je al binnen een maand blijvende resultaten. 

Radiofrequentie behandeling (RF) voor een strakke huid

Een radiofrequentiebehandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor een strakkere huid, minder rimpels en een fijnere huidstructuur. De radiofrequentiegolven stimuleren de stofwisseling in de huid waardoor warmte ontstaat. Bij voldoende warmteontwikkeling komen er Heat Shock Proteins vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof die de huid steviger en compacter maakt.  

Zones die te behandelen zijn:

 • Bovenbenen en billen
 • Onderbuik en maagstreek
 • Love handels op heupen, taille
 • Heupen
 • Bovenarmen
 • Gezicht
 • Wallen onder de ogen

Na slechts 1 behandeling is er direct resultaat..

 

Na de behandeling kan u uw normale activiteiten onmiddellijk verderzetten, er is geen herstelperiode nodig.

De prijs is per te behandelende zone, er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig.

Er zijn 6 behandelingen noodzakelijk, slechts eenmaal per week. Behandelingen duren relatief kort, waardoor ze perfect in een druk weekschema in te passen zijn.
Personen met een BMI gelijk of hoger dan 30, of personen met cellulitis in de 2de graad zullen meer behandelingen nodig hebben.
Obese personen of personen met cellulitis in de 3de graad zullen enkele kuren achtereenvolgens moeten doorlopen. (HIer is het best om eerst een dieet voorop te stellen).

Daarna is aan te raden om de maand of om de 2 maanden een Cavitatie onderhoudsbehandeling te plannen.

Permanente Ontharing

Diode Laserontharing
Definitief ontharen

Overmatige en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de armen en de benen. Diode laserontharing is de oplossing voor uw probleem. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij. Daarnaast is het ook nog eens pijnloos. Beauty Switch maakt gebruik van deze speciale manier van behandelen. Andere klinieken gebruiken vaak IPL laser ontharing in plaats van diode laser ontharing omdat IPL apparaten goedkoper zijn om aan te schaffen en hebben geen speciale trainings en huidtherapie opleiding nodig. Wij verkiezen diode laserontharing boven IPL ontharing met lichtflitsen.


Diode Laserontharing

Bij Beauty Switch wordt er gewerkt met een speciaal LightSheer DUET apparaat. Dit lasersysteem is speciaal ontwikkeld voor ontharen en niet voor andere kwalen of aandoeningen. Juist daarom is het gespecialiseerd en goed ontwikkeld om uw ongewenste haargroei weg te halen. Om alle haartjes te verwijderen heeft u meerdere sessies nodig met deze laser. De haartjes die in de groeifase zitten worden verwijderd, omdat deze het meest gemakkelijk te vernietigen zijn. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zitten, heeft u meerdere behandelingen nodig. Het aantal sessies is gemiddeld vier tot zes.


De grootste verschillen

Veel andere huidklinieken maken gebruik van IPL ontharing. Tussen IPL ontharing en diode laserontharing zitten behoorlijk veel verschillen. Hoewel een IPL goedkoper is om aan te schaffen, kiezen we bij Beauty Switch voor diode laserontharing met het LightSheer DUET apparaat, omdat dit op een volledige pijnloze manier wordt voldaan. Ontharen met een IPL staat er om bekend behoorlijk pijnlijk te kunnen zijn. Daarnaast kan het ontharen met een diodelaser bij ieder huidtype, van blank tot negroïde. IPL ontharing kan alleen bij mensen met een lichte huid en donkere haren.


Nog meer voordelen van de Diode laser

Er zijn echter nog meer voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk verlamd. Daarnaast heeft u bij een IPL behandeling ook nog meer sessies nodig dan bij een diode behandeling. Gemiddeld heeft u voor een gewenst resultaat met een diode laser vier tot zes behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak meer dan vijftien behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat heeft. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak pakken, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen

Carbon Laser Peeling

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve koolstofpoeder (carbon) combineert. Het actieve koolstofpoeder is een mengeling van minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties.

De combinatie van ND- Yag laser en de medische koolstof resulteert in een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. De behandeling is erg effectief in het beheersen van de talg afscheiding, ontstekingen, acné, verwijdde poriën, fijne littekens, verkleuringen van de huid en ouderdomsvlekken.

Carbon Laser Peeling stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid sneller vernieuwt en zichtbaar verjongt.

Verloop van de behandeling:

Na een grondige reiniging van uw huid wordt de carbon crème, die de sleutelrol vervult in deze behandeling, aangebracht. De carbon deeltjes zijn zo klein dat ze in alle poriën en oneffenheden doordringen.

Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de laser met speciale filter om afschilfering te verrichten. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden behandelen gebeurt er niks. De carbon deeltjes zetten laserenergie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk, door deze werking nemen ze dode huidcellen en onzuiverheden mee. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker. De behandeling wordt afgesloten met een krachtige vochtregulerende crème die de huid herstelt.

De behandeling verjongt en reinigt de huid in de diepte wat resulteert in een verstrakte, verstevigde, egale en zuivere huid.

Laser Carbon Peeling werkt veel dieper dan een gewone peeling en geeft daardoor al na één behandeling een verbluffend resultaat!

Het is een veilige en pijnloze behandeling.

Aantal behandelingen:

De eerste verbeteringen zijn reeds zichtbaar na één behandeling. De nieuwe huid ziet er namelijk al vaak gladder, zachter en frisser uit.

Voor een optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de eisen en de conditie van de huid,

gemiddeld 4 à 8 behandelingen nodig om de 4 weken.

Verwijderen pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan door zonlicht, vooral bij mensen met een lichte huid. Ook kunnen ze ontstaan door huidveroudering en ontstekingen. Soms is deze verkleuring onregelmatig en ontstaan bruine of gelige vlekken. Veel mensen ervaren zulke vlekken als storend. Met een laser kunnen we de meeste pigmentvlekken verwijderen.

Laserbehandeling

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met de Picoway Laser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken. Wanneer nodig volgt na 8 weken een vervolgbehandeling. De behandelde pigmentvlekken verdwijnen vrijwel volledig en komen meestal niet meer terug. De behandeling kan echter niet voorkomen dat er in de toekomst nieuwe vlekken ontstaan.

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken kunnen een vervelend probleem vormen, vooral als deze direct in het zicht liggen. Een ouderdomsvlek komt vaak voor bij mensen van middelbare tot oudere leeftijd en is een goedaardige huidafwijking, die meestal lichtbruin van kleur is. Een ouderdomsvlek, levervlek of lentigo solaris, zoals de aandoening ook genoemd wordt, kan echter ook rood of heel donker van kleur zijn. De vlekken vormen zich voornamelijk rond het gelaat, decolleté en op de handrug. Mensen met een licht huidtype die veel blootstaan aan de zon hebben een verhoogde kans op het krijgen van ouderdomsvlekken. Een dergelijke pigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door de stof melanine, dat kleur geeft aan de iris van het oog, het haar en de huid.

Ouderdomsvlekken effectief verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen kan gemakkelijk en zeer effectief door middel van een laserbehandeling. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 15 en 30 minuten en al na 1 tot 3 behandelingen kunnen de ouderdomsvlekken volledig worden verwijderd. Uw probleem is snel op te lossen, waardoor ze niet meer zichtbaar zijn voor u en de buitenwereld. Als u last hebt van pigmentvlekken is het vooral van belang om een verdere verstoring van de aanmaak van pigment te voorkomen. Na de behandeling van ouderdomsvlekken dient u factor 50 te gebruiken om ouderdomsvlekken te voorkomen. Ouderdomsvlekken verwijderen kan ook met vloeibare stikstof. Echter is dit pijnlijker en zal de kans op littekens bij een dergelijke behandeling groter zijn. Die kans is bij een laserbehandeling zeer miniem en van de behandeling zelf merkt u erg weinig. U zult de behandeling ervaren gelijk aan het toebrengen van enkele speldenprikken.