Carbon Laser Peeling

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve koolstofpoeder (carbon) combineert. Het actieve koolstofpoeder is een mengeling van minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties.

De combinatie van de PicoSecond Laser en de medische koolstof resulteert in een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. De behandeling is erg effectief in het beheersen van de talg afscheiding, ontstekingen, acné, verwijdde poriën, fijne littekens, verkleuringen van de huid en ouderdomsvlekken.

Carbon Laser Peeling stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid sneller vernieuwt en zichtbaar verjongt.

Verloop van de behandeling:

Na een grondige reiniging van uw huid wordt de carbon crème, die de sleutelrol vervult in deze behandeling, aangebracht. De carbon deeltjes zijn zo klein dat ze in alle poriën en oneffenheden doordringen.

Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de laser met speciale filter om afschilfering te verrichten. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden behandelen gebeurt er niks. De carbon deeltjes zetten laserenergie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk, door deze werking nemen ze dode huidcellen en onzuiverheden mee. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker. De behandeling wordt afgesloten met een krachtige vochtregulerende crème die de huid herstelt.

De behandeling verjongt en reinigt de huid in de diepte wat resulteert in een verstrakte, verstevigde, egale en zuivere huid.

Laser Carbon Peeling werkt veel dieper dan een gewone peeling en geeft daardoor al na één behandeling een verbluffend resultaat!

Het is een veilige en pijnloze behandeling.

Aantal behandelingen:

De eerste verbeteringen zijn reeds zichtbaar na één behandeling. De nieuwe huid ziet er namelijk al vaak gladder, zachter en frisser uit.

Voor een optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de eisen en de conditie van de huid,

gemiddeld 4 à 8 behandelingen nodig om de 4 weken.

Tekst hier invullen...