Fractional RF Microneedling

Nieuw

Microneedling en RF gecombineerd

Skin needling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging. Hierbij worden kleine gaatjes in de huid gemaakt, wat er voor zorgt dat de collageen- en elastineproductie gestimuleerd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid voller en egaler wordt en steviger zal aanvoelen. RF wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie.

Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt er voor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd. Doordat de RF een niet-ioniserend elektromagnetisch veld genereert, zal er geen schade aan de huid ontstaan. Twee methoden richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

RF-energie voor een optimaal resultaat

De micro-naalden van Beauty Switch zijn geïsoleerd. Dit zorgt er voor dat de naalden bipolaire energie diep in de dermis penetreren zonder de opperhuid te beschadigen. De RF-energie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de wondgenezing sneller gaat. Dit stimuleert de productie van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. Niet alleen stimuleert het de productie van collageen, maar het remt ook talgklieren af zodat bijvoorbeeld acne verminderd wordt.

De combinatie van microneedling en radiofrequentie zorgt voor resultaatgerichte en effectieve behandelingen van diverse huidproblemen. Veelvoorkomende huidproblemen kunnen eenvoudig en effectief behandeld worden.

Hoe verloopt de behandeling?

De huid wordt gereinigd en ontsmet. Een steriel aanzetstuk met ultrafijne naaldjes wordt afhankelijk van de plaats van het gelaat toegepast op specifieke diepte en wordt tot maximaal 3 mm ingesteld. Aanvullend kunnen skinboosters zoals hyaluronzuur, anti-oxidanten en producten die de huid verhelderen worden ingesluisd op zeer precieze diepte in de huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

U heeft 3 tot 5 behandelingen nodig met een interval van minimum 2 tot 4 weken.

Hoe bereid ik me voor?

Bij voorkeur komt u zonder make-up naar de afspraak.
U gebruikt geen crèmes juist voor de behandeling.
De behandeling mag gecombineerd worden met spierontspanners, fillers, peeling.

Wat na de behandeling? Nazorg.

De behandeling heeft een snelle hersteltijd met minimale downtime.
Na de behandeling ervaart u een warmtegevoel en ontstaat een lichte roodheid.
Tot 4 uur na de behandeling brengt u geen producten aan op de huid.
De dag na de behandeling is het aan te raden geen make-up te gebruiken en idealiter minerale make-up de dagen nadien.


Te Behandelen  

 

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne
  • Zonneschade
  • Grove poriën
  • Huidverstrakking
  • Littekens
  • Huidveroudering
  • Striemen